Jakie kosmetyki polecacie do cery mieszanej?
Hej! Mam pytanie do osób, które używają kosmetyków Avon. Ostatnio zauważyłam, że moja skóra jest bardzo kapryśna – w strefie T świeci się jak latarnia, a policzki mam suche. Próbowałam różnych kremów, ale większość zapycha mi pory albo daje efekt ściągnięcia. Czy ktoś może polecić coś dobrego z Avonu właśnie do cery mieszanej? Najlepiej coś nawilżającego, ale lekkiego, co nie zrobi z twarzy błyszczącej maski. Może macie też sprawdzone żele do mycia albo serum? I czy korzystacie z katalogów online czy zamawiacie przez kogoś znajomego?
Comments
Cześć! Mam podobny problem i ostatnio trafiłam na świetne kosmetyki w katalogu Avon. Polecam zajrzeć na stronę Avon katalog, bo tam znajdziesz najnowsze katalogi – teraz jest dostępny ten na kwiecień i zaraz pojawi się na maj. Ja używam żelu do mycia z pantenolem – delikatnie oczyszcza i nie wysusza. Do tego polecam krem-żel z aloesem, który daje mega uczucie świeżości i lekkości. Skóra nie jest tłusta, ale dobrze nawilżona. No i serum z witaminą C – super rozświetla. Na stronie znajdziesz też info o zniżkach dla przedstawicieli. Można zaoszczędzić sporo!
Ja też mam skórę, która czasem sama nie wie, czego chce – raz sucha, raz tłusta. Zainteresowało mnie to serum z witaminą C, bo słyszałem, że działa cuda. Fajnie, że są teraz katalogi online, można spokojnie sobie wszystko przejrzeć. Nie trzeba się spieszyć z wyborem. Myślę, że warto testować różne produkty, bo każda skóra jest inna i reaguje po swojemu. Dzięki za polecenia, na pewno zerknę, co tam nowego w ofercie.