Як отримати кредит під криптовалюту?

Я недавно почав цікавитись криптовалютами і зрозумів, що у мене є деякі активи, але зараз не хочу їх продавати, щоб отримати гроші. Виникло питання: чи можна використати криптовалюту як забезпечення для отримання кредиту? Можливо, хтось вже пробував це робити? Чи є якісь сервіси, які можуть допомогти в цьому? Я чув, що є можливість отримати кредит, не продаючи активи, а просто використовуючи їх як заставу.

Comments

• edited May 15

Це дійсно можливо! Я також цікавився цією темою і знайшов кілька варіантів. Є сервіси, які надають кредити під криптовалюту як забезпечення. Це зручний спосіб отримати гроші, не розпрощуючись з активами. Я користувався платформою, де можна отримати кредит онлайн, використовуючи криптовалюту, і це працює досить швидко. Можеш подивитися тут: https://easypay.ua/ua/catalog/credity-online-na-kartu. За рахунок крипти можна отримати необхідні кошти майже миттєво.

• Я ніколи не користувався такими послугами, але чув, що деякі люди зараз активно використовують криптовалюту для забезпечення кредитів. Особливо якщо мова йде про невеликі суми і короткі терміни. Цікаво, чи є якісь ризики при такому способі кредитування? Можливо, варто розглянути варіанти з більш стабільними умовами.

Sign In or Register to comment.