Чи були у когось штрафи або приховані платежі в LoanPlus?

Чи були у когось штрафи або приховані платежі в LoanPlus? Хочу запитати — хтось мав справу з додатковими платежами або штрафами в LoanPlus? Я брала в них позику на 5 тисяч, розраховувала віддати вчасно, але дитина захворіла і трохи затягнула з оплатою. Зайшла в кабінет, а там вже зовсім інша сума вказана. Може, я щось не дочитала в умовах? Чи бувають там якісь неочевидні нарахування, про які варто знати наперед?

Comments

• У мене була схожа ситуація — не встиг повернути вчасно, але сам винен, бо не подовжив кредит вчасно. У них, до речі, є можливість пролонгації, але за неї теж окремо нараховується. Якщо не продовжити — капає пеня. Я зараз більш уважний. Просто варто перед оформленням все добре продивитись на https://loanplus.com.ua/ , там є інфа в розділі "Умови". Нічого прям прихованого нема, але нюанси є, як скрізь.

• Я взагалі таким сервісам не довіряю на 100%, але іноді виручають, коли немає часу чекати зарплату. Один раз користувався схожою компанією — було ок, але стрес все одно був. Мені здається, головне — не брати кредит без запасного плану на випадок форс-мажору. І ще — краще завести собі нагадування в телефоні, щоб не проспати дату повернення.

Sign In or Register to comment.