Хто знає, де знайти світшот, який не кашлатиться після прання?

Я вже не перший раз купую світшот, і постійно одне й те ж — після кількох прань з'являються катишки, виглядає як старий лах. Раніше думала, що це тільки у дешевих брендів така проблема, але нещодавно купила один за немалі гроші — те саме. У мене немає часу носити речі в хімчистку чи прати вручну, просто хочеться нормальний одяг, який буде виглядати як новий хоча б кілька місяців. Якщо хтось знає, де купити світшот з якісної тканини, яка не затирається — буду вдячна за поради.

Tagged:

Comments

• Та я тебе дуже добре розумію — маю подібний досвід. Мене рятує тільки одне правило — дивитись на склад тканини і брати тільки те, що перевірено. Останній раз купував у магазині, де тканина була щільна, без синтетики, і після прання нічого не змінилось. Можеш глянути тут: https://luforu.com/katalog/verh/svitshoty/— якраз брав там собі світшот у кольорі “кава з молоком”, вже третій місяць як новий, і жодної кульки.

• Підтримую тему — добрі світшоти зараз ще треба знайти. Я, наприклад, завжди торкаюсь тканини руками перед покупкою, але з онлайном це складно. Було б круто, якби магазини писали не тільки склад, а й щільність або фактуру тканини більш детально. Думаю, тоді було б менше розчарувань після замовлення.

Sign In or Register to comment.