Чи варто готуватись до ЗНО/НМТ у Study Academy?

Привіт! Питаю в тих, хто реально проходив підготовку до ЗНО чи НМТ через Study Academy. Цьогоріч в мене випускниця, і ми зараз у процесі вибору курсів з математики та української. Мені важливо не тільки, щоб "натаскали" на тести, а й щоб дитина реально зрозуміла матеріал. Цікавить якість викладачів, наскільки ефективна платформа, ну і чи не буває затримок чи збоїв в навчанні?

Comments

• edited October 26

Я проходив підготовку до НМТ з української мови та історії в Study Academy минулого року, тож можу поділитись чесним фідбеком. Почну з найголовнішого — заняття проходили чітко за графіком, викладачі були не тільки компетентні, а й людяні: пояснювали доступно, завжди відповідали в особистих повідомленнях, навіть коли писав пізно ввечері. Можна почитати більше і записатися тут: https://studyacademy.ua/ua/. Щодо платформи — там реально зручно: всі теми структуровані, можна переглядати записи занять, якщо щось пропустив або хочеш повторити. Окремо сподобалась система тестів після кожного блоку — бачиш прогрес і слабкі місця. Завдяки цим курсам підняв українську з 139 до 184 балів. Так що рекомендую!

• Моя племінниця зараз проходить там підготовку до математики — поки що задоволена. Каже, що в групі дружня атмосфера, а викладач відповідає навіть на “дурні” питання без жодного осуду. Думаю, що для багатьох дітей це важливо.

Sign In or Register to comment.