Ce parere aveti despre sloturile cu volatilitate mare?

Prima data cand am citit despre volatilitate nu eram sigur cum se leaga de experienta reala de joc. Apoi am inceput sa observ diferentele dintre sloturile mai calme si cele in care rezultatele pot varia mult de la o runda la alta. Mi se pare un concept interesant. Voi tineti cont de volatilitate?

Comments

• Am inceput sa verific volatilitatea dupa ce am observat ca doua sloturi cu teme similare pot avea o experienta complet diferita. Unele au un ritm mai constant, in timp ce altele pot avea rezultate foarte variabile. Cand ma uit la jocurile disponibile pe https://mrbit.ro/ro/games/jackpots , verific daca informatiile despre volatilitate sunt prezentate in descriere. Nu aleg automat un joc doar pentru ca are volatilitate mica sau mare. Prefer sa inteleg ce se potriveste cu modul in care imi place sa joc. Daca vreau o sesiune mai simpla, pot prefera un anumit tip de mecanica, iar cand am chef sa incerc ceva diferit, sunt curios de jocurile cu variatii mai mari. Important pentru mine este sa nu confund volatilitatea cu o predictie. Ea descrie caracteristicile statistice ale jocului pe termen lung, nu spune ce se va intampla in urmatoarele runde. Cunoasterea acestui lucru m-a ajutat sa privesc sloturile mult mai realist.

Sign In or Register to comment.