Кои са най-популярните шоу игри с реални крупиета?

Интересува ме как се справя софтуерът при шоу игрите, където има много едновременни играчи. Кои са най-популярните шоу игри с реални крупиета и синхронизира ли се добре 3D анимацията с реалното видео?

Comments

• Най-популярни са Crazy Time и Monopoly Live. Тъй като там има добавена реалност и тежки графики, които се генерират на сървъра, изискванията към софтуера са огромни. Понякога има леко разминаване в кадрите, ако телефонът ти е по-стар.

• Ако си падаш по шоу програмите, определено трябва да пробваш заглавията на този провайдър. Аз лично прекарвам най-много време на Crazy Time и Monopoly Live, защото емоцията там е съвсем различна от стандартните игри на маса. Крупиетата са супер забавни, говорят си с играчите в чата и правят истинско шоу. Най-голямата тръпка е, когато колелото спре на някой от бонус рундовете и множителите скочат до небето. Ако искаш да разгледаш пълния списък с техните шоу програми, можеш да влезеш в https://mrbit.bg/bg/games/providers/evolution и да видиш кое ще ти допадне най-много. Според мен тези игри са идеални, ако искаш да се разтовариш и да се забавляваш с малки залози, докато чакаш големия удар от някое завъртане.

Sign In or Register to comment.