Tražim kladionicu za mobitel bez aplikacije?

Pitaš me šta ja mislim o svemu tome i ja ti iskreno kažem da sam bio prijatno iznenađen jer nisam očekivao da će me nešto iz tog svijeta toliko privući i zadržati moju pažnju duže vrijeme. Ja sam inače tip koji brzo gubi interes za stvari i kojem je teško udovoljiti jer sam stalno u potrazi za nečim boljim i zanimljivijim. Ali eto ovdje sam se zadržao duže nego igdje i to mi je dovoljan znak da je stvar kvalitetna i da vrijedi preporučiti je drugima. Ono što me je stvarno osvojilo kod svega toga je što postoji onaj mrbit bh sistem koji ti daje mogućnost da imaš uvid u sve što radiš i da pratiš svoj napredak bez da vodiš neke posebne evidencije. To mi je bilo presudno jer sam po prirodi neorganizovan i često zaboravim šta sam radio jučer a kamoli prije sedmicu dana. Sada mi je mnogo lakše jer znam da imam sve na jednom mjestu i da mogu u svakom trenutku provjeriti gdje sam i šta mi je činiti dalje. Ti vidi da li ti to nešto znači i da li si spreman da se posvetiš tome na način kako to zahtijeva. Ako jesi onda mislim da nećeš pogriješiti i da ćeš biti zadovoljan kao što sam i ja na kraju bio. Javi utiske kad budeš probao jer me stvarno zanima tvoje iskustvo i da li ćeš se pronaći u tome kao i ja.

Sign In or Register to comment.