Jaké máte zkušenosti s taxislužbou Taxi GT v Pardubicích?

Máte někdo osobní zkušenost s Taxi GT v Pardubicích? Potřeboval jsem nedávno jet přes město trochu narychlo a přemýšlel jsem, jestli taxi vůbec objednávat, nebo raději řešit autobus. Zajímá mě hlavně, jak jste byli spokojení s čekáním na auto a samotnou jízdou. Nejde mi ani tak o cenu, spíš jestli se na ně dá normálně spolehnout, když člověk potřebuje někam dorazit v určitý čas.

Comments

• Já jsem Taxi GT párkrát využil, hlavně když jsem potřeboval stihnout vlak a nechtěl jsem riskovat přestupy. Z mojí zkušenosti je nejlepší objednat si auto trochu dopředu, pokud člověk opravdu spěchá, protože pak má větší klid a nemusí řešit, jestli bude zrovna nějaké auto volné. Jednou jsem jel i večer a všechno proběhlo celkem bez problémů. Když si chceš zjistit aktuální možnosti objednání nebo kontakty, mají informace přímo tady: https://taxigtcz.com/ . Jinak bych řekl, že hodně záleží na konkrétní situaci. Na krátkou cestu po centru mi taxi přijde zbytečné, ale když mám kufry, déšť nebo navazuje vlak, tak mi ta úspora času za to rozhodně stojí. A hlavně je fajn si předem ujasnit místo vyzvednutí, protože někdy člověk stojí na úplně opačné straně ulice, než řidič čeká.

Sign In or Register to comment.