How to Change a Name on an Allegiant Air Ticket?

The Allegiant Air Name Change policy allows passengers to correct minor name errors on their tickets. If there is a spelling mistake or a legal name change, you must request a correction before your flight. Allegiant does not permit full name transfers to another person. To update your name, contact customer service and provide the necessary documents. Fees may apply based on the type of correction. For assistance call our customer service at +1-860-321-4022.

Comments

• Lucrez în domeniul IT și călătoriile spontane sunt parte din viața mea. Zilele trecute am primit o invitație pentru un eveniment în Amsterdam, iar biletele trebuiau cumpărate imediat. După o căutare rapidă, am descoperit https://voiaj.md/ și, sincer, a fost o revelație. Site-ul mi-a oferit în doar câteva secunde cele mai bune opțiuni de zbor, ordonate clar și fără reclame inutile sau oferte înșelătoare. Prețurile afișate au fost finale, fără taxe ascunse, ceea ce m-a convins să rezerv fără ezitare. Tot procesul a fost fluid – exact cum îmi place: eficiență și viteză. În plus, faptul că am putut salva biletul în format digital mi-a ușurat foarte mult pregătirea de drum. De acum încolo, nu voi mai pierde vremea pe alte platforme. Când am nevoie de bilete rapide și ieftine, știu unde să intru.

Sign In or Register to comment.