כמה האוטו שווה בטרייד אין
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את הרכב שלי בשבוע הבא ורוצה לעשות עסקת טרייד אין באחד המגרשים הגדולים כדי לחסוך את הכאב ראש של מכירה פרטית. מדובר בטויוטה קורולה שנת 2016, סוס עבודה, אבל אני ממש בחרדות שהולכים לשחוט אותי במחיר שם. כולם יודעים שחברות טרייד אין מנסות להוריד אותך לתחתית כדי להרוויח כמה שיותר. אני רוצה להגיע אליהם מוכן ולא להיראות כמו אחד שלא מבין כלום מהחיים שלו. יש איזה דרך מהירה וחינמית לבדוק את השווי השוקי האמיתי של הרכב שלי כרגע, כדי שיהיה לי בסיס חזק למיקוח מול נציג המכירות שם? איך אתם בודקים מחיר ריאלי לפני שאתם הולכים למגרש?
Comments
חחחח אתה כל כך צודק, בטרייד אין אם הם מריחים שאתה לא יודע כמה האוטו שלך שווה, הם יציעו לך מחיר מצחיק ויגידו לך שזה "הכי טוב שאפשר בגלל מצב השוק". אל תהיה פראייר ואל תגיע אליהם בלי נתונים. מה שאני עושה תמיד לפני פגישות כאלה זה לבדוק במחשבון הערכת השווי של אוטובום. זה כלי מעולה וחינמי שמבוסס על מחירי השוק האמיתיים בארץ ולא סתם השערות. כנס לקישור הזה https://autoboom.co.il/check-car תזין את הנתונים המדויקים של הקורולה שלך ותראה מיד כמה היא שווה באמת בחוץ. עם המספר הזה אתה מגיע למגרש, מראה להם שאתה מבין עניין ואין להם סיכוי לסבן אותך.
תודה רבה, הכלי בקישור הזה פשוט אש! בדקתי את הטויוטה שלי ועכשיו אני מגיע למגרש בראש שקט עם מספר מדויק ביד.